Mechanizmy zewnętrzne wpływające na nasz dobrostan
Poniżej przedstawiamy Państwu artykuł na temat dobrostanu autorstwa Wojciecha Ziębińskiego, dyrektora ośrodka Waldtour, który został opublikowany w Modzie na…
„ZDROWIE CZŁOWIEKA TKWI OD POKOLEŃ W TYM CO MA W GŁOWIE I CO NA STOLE”
Jan Gawęcki
/polski technolog żywności i żywienia, profesor nauk rolniczych/
Zapraszamy do poszerzania wiedzy w obszarze Jak żywienie wpływa na zdrowie? Będziemy dzielić się z Państwem naszym doświadczeniem w tym zakresie oraz nowymi odkryciami ze świata nauki.
Poniżej przedstawiamy Państwu artykuł na temat dobrostanu autorstwa Wojciecha Ziębińskiego, dyrektora ośrodka Waldtour, który został opublikowany w Modzie na…
Doktor Ewa Dąbrowska, autorka diety warzywno-owocowej, przygotowała w 2021 roku wykład dla Ministerstwa Zdrowia na temat pomocy postu w…
Co jest nam niezbędne do osiągnięcia pełni zdrowia i długowieczności? To pytanie, które od setek lat spędza sen z…
Jarmuż wystarczy jeść raz w tygodniu, by odczuć pozytywne zmiany w organizmie. Jest niskokaloryczny, 100 g to niecałe 40…
Kapusta biała, włoska i czerwona ma w medycynie, zwłaszcza ludowej, zastosowanie na użytek zewnętrzny i wewnętrzny. Lecznicze właściwości mają…
Burak króluje w polskiej kuchni. Ma charakterystyczny, słodkawy smak i intensywny czerwony kolor za sprawą zawartego w nim barwnika –…
End of content
End of content
Naszą misją jest nie tylko oferowanie turnusów zdrowotnych, ale również edukacja naszych kuracjuszy.
Serdecznie zapraszamy do lektury tworzonych przez nas i współpracujących z nami specjalistów.
Zadzwoń lub napisz do nas przez formularz kontaktowy lub maila.
Postaramy się odpowiedzieć jak najszybciej!